Categorie├źn
Geen categorie

Stichting Laxman Juhla en VZW Kurukshetra

Onze stichting (en VZW; Belgisch equivalent) heeft dit jaar een bijdrage gevraagd aan de Stichting Thuisfront Braem voor een uitbreiding van een ziekenhuisproject in Uttarkashi, regio Uttarakhand in Noord India. Het betrof de inrichting en apparatuur van een speciaal gebouwde oogkliniek (1e etage van een reeds gerealiseerd nieuw ziekenhuis, waar overigens de Stichting Braem ook aan heeft bijgedragen). Oogproblemen komen bij de bergbevolking in deze regio heel veel voor en er werden al jaarlijks in het ziekenhuis speciale eye-camps daarvoor georganiseerd. Met behulp van de fantastische bijdrage van euro 7.500,00 van uw Stichting wordt het nu mogelijk gemaakt deze oogpatienten in een speciaal ingerichte afdeling op te vangen en te behandelen. Mede namens alle medewerkers en (toekomstige)patienten aldaar en natuurlijk onze organisatie heel, heel hartelijk dank daarvoor. Uw steun gaat verdere realisering absoluut bespoedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *