Categorie├źn
Geen categorie

Banken voor scholieren

Geweldig, zoals de Stichtig Thuisfront Braem voor verrassingen blijft zorgen. 4000 Euro, een redder in de nood. De oudste gebouwen van ons seminarie zijn 80 jaar oud en je kunt wel zeggen “”der dagen zat” opgevreten door termieten en houtworm. Alle geld gaat naar vervanging van die gebouwen, omdat dat het meest urgent is. Maar ondertussen vallen de banken in de klassen, die ongeveer even oud zijn, ook van ellende uit elkaar. En zie, dan zorg Thuisfront Braem voor een oplossing! Ik schaam me een beetje dat ik nu pas met een dankje kom. Maar het heeft even geduurd voor het geld hier kwam. Ik kan geen foto’s laten zien, maar honderd tafeltjes en stoelen zijn op dit moment in de maak. Dat geeft tevens weer werk aan een aantal mensen. Teveel mensen lopen hier rond zonder werk. Ook deze mensen zijn hiermee geholpen.
Hartelijke dank, ook namens de scholieren van Semianri Xaverius Kakaskasen.
Gods beste zegen voor alle gulle gevers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *