Categorie├źn
Geen categorie

Extra steun voor de noodhulp in Nepal

Sunrise Dutch Education Fund is een kleinschalig onderwijsproject in Nepal. In Nepal is het voor een alleenstaande ouder erg moeilijk de kosten voor onderwijs van hun kind te betalen. Het kind wordt om die reden vaak naar een weeshuis gebracht, zodat het dan wel onderwijs krijgt. De kosten voor onderwijs worden voor 10 jaar door het fonds betaald. Het geld gaat niet naar de ouder maar rechtstreeks naar de school.
De aardbevingen in Nepal van de afgelopen periode hebben een enorm impact gehad op het land. Alles wat enigzins zeker leek is dat niet meer. Sindupalchok is een gebied in het Noorden van Nepal waar 31 kinderen uit ons project naar school gingen. Alle huizen zijn verwoest, de school is er niet meer en er is een voedsel en kledingtekort. Door de korte lijnen met onze lokale partners hebben we op korte termijn noodhulp kunnen realiseren. Met de geweldige steun van 5000,00 euro van Stichting Thuisfront Braem, kunnen we de lokale mensen enorm helpen. Er wordt kleding en voedsel gebracht. Momenteel gaan de kinderen weer naar school. Een geimproviseerde school van tentzeil.
Beste bestuursleden van Stichting Thuisfront Braem, wederom heel veel dank voor jullie geweldige steun.! We kunnen er heel veel mee doen en elke cent zal benut worden. Namens alle mensen en kinderen van Nepal Dhanjabat! Succes met jullie geweldige werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *