Categorieën
Geen categorie

Kinderweeshuis te Puttaparthi India

Al eerder hebben wij getracht een verslag te schrijven over de gulle schenking van 5000 euro voor een nieuwe aanbouwkeuken in ons kinderweeshuis Happy Home trust. Waarom niet eerder? Er was blijkbaar een probleem met de website van stichting Thuisfront Braem. Inmiddels is de eenvoudige maar zeer economische keuken geplaatst en helpen de oudere kinderen zelfstandig  mee met de voorbereidingen van hun maaltijden. Ook verbouwen ze samen op eigen grond een deel van hun groente, bloemen, fruit etc.. Inmiddels hebben zij een eigen naaischool en een gebedsruimte plus creativiteitsruimte gecreëerd. Dit alles dankzij Uw medewerking en die van alle lieve donateurs die Uw Stichting een warm Hart toedragen.
Met heel veel dank.
namens de Stichting Connectinghearts.nl
www.connectinghearts.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *