Categorie├źn
Geen categorie

Kinderweeshuis Happy Home Trust India

Nieuwbouw Kinderweeshuis HAPPY HOME TRUST te Puttaparthi INDIA A.P.
Stichting Connectinghearts.Brummen.NL
Namens ons Bestuur willen wij alle donateurs en de Stichting Bream heel hartelijk bedanken voor de gulle gift voor ons kinderweeshuis Happy Home Trust te India .Op 15 mei 2020 zijn de kinderen verhuisd naar hun nieuwe verblijf, dit in een tijd van Corona. In hun vorige huur woning, werden ze verjaagd door een project ontwikkelaar. Nu eindelijk hebben de kinderen een eigen verblijf voor de toekomst, dit mede mogelijk gemaakt, door de Stichting Bream. De afwerking van dit prachtige kindertehuis vindt nu stap voor stap plaats..mede door deze financiering.
zie:www,happyhometrust.in
en www.connectinghearts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *