Categorie├źn
Geen categorie

Dhanjabat!

1 April 2014
In Nepal ondersteunen wij alleenstaande ouders, veelal moeders, in de onderwijskosten van hun kinderen. Doordat wij de kosten voor onderwijs e.d. op ons nemen kunnen kinderen die ten onrechte in een weeshuis zaten terug naar de ouder. Aan de andere kant voorkomen wij middels onze steun, dat een alleenstaande ouder het kind naar een weeshuis brengt om onderwijs te genieten. Inmiddels genieten 73 kinderen met hulp van SDEF onderwijs. Dankzij de geweldige en professionele bemiddeling van Stichting Thuisfront Braem, hebben de kinderen van de Alfonsusschool in Enschede voor ons fonds een midvastenloop gehouden. Het was een prachtige en sportieve dag. De mooie opbrengst werd nog eens met 50% verdubbeld door Stichting Thuisfront Braem. Hartelijk dank! 100% van de opbrengst komt ten goede aan de kinderen. Stichting Thuisfront Braem, dank voor jullie geweldige werk en ondersteuning van deze sportieve dag.
Vriendelijke groeten Desiree Lesscher, namens SDEF