Categorieën
Geen categorie

Dank je wel namens St. Engelen Zonder Paradijs

Beste bestuursleden en vrienden van Stichting Thuisfront Braem,
Dankzij uw gulle bijdrage van 4000,- euro heeft stichting Engelen Zonder Paradijs na 2 jaar vechten, eindelijk eigendom ’s papieren van een perceel land kunnen bemachtigen van de overheid op de Dominicaanse Republiek. Op dit stuk land willen wij een school bouwen voor de allerarmste kinderen in Villa Mella, Santo Domingo. Ook zijn wij dankzij u hulp instaat gesteld om een architect te betalen die contact heeft opgenomen met een geoloog/topograaf. In januari zal de topograaf/geoloog de grondonderzoeken uitvoeren. De architect zal dan instaat zijn om ons een begroting te kunnen geven van het project. De stap daar na is het bouwen van een school.
Halleluyah, Hartelijk dank voor u hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *