Categorieën
Geen categorie

Inrichting ‘blijf-van-mijn-lijf-huis’ Oeganda

Lieve mensen Stichting Thuisfront Braem,
Namens alle werknemers Women’s Rights Initiative (WORI) wil ik jullie ernom bedanken voor jullie steun aan ons project! Dankzij jullie kunnen we beginnen het inrichten van het eerste ‘blijf-van-mijn-lijf-huis’ in Oost-Oeganda. Voor 35 vrouwen en hun kinderen zal er in het huis een veilige plek zijn om naartoe te komen wanneer zij thuis niet meer veilig zijn. Met jullie bijdrage gaan we de slaapkamers, woonkamer en keuken inrichten om de vrouwen zo goed mogelijk te kunnen opvangen.
Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie steun en vertrouwen!
Groetjes,
Het WORI team & Carmen Paping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *