Categorie├źn
Geen categorie

Drie nieuwe emergency teachers in Nandom District, Ghana

Beste bestuursleden, donateurs en vrijwilligers van Thuisfront Braem,
Al vele jaren helpt de stichting Thuisfront Braem onze stichting Savanne Onderwijs bij onderwijsprojecten in de Upper West Region in Ghana. Voornamelijk bij het emergency teacher programma; leerlingen die net geslaagd zijn op de middelbare school geven een jaar lang les op hun eigen oude middelbare school. Zo wordt het lerarentekort (iets) opgevangen en verdienen de leerlingen geld voor hun vervolgstudie. Het komende jaar vrezen wij geen gebruik te maken van jullie hulp!! Jullie bijdrage aan het Emergency Teacher Program in Nandom voor drie extra docenten heeft dit jaar namelijk zes extra docenten docenten opgeleverd. De District Assembley besloot dat zij voor elke extra aangestelde emergency teacher zelf ook een leraar konden leveren. Volgend jaar willen zij zelfs het gehele emergency teacher programma overnemen. We zijn nog in afwachting of dit geen verkiezingsretoriek was, maar de eerste tekenen zijn positief.
Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage!
Namens de stichting Savanne ponderwijs en de emergency teachers,
Dick Elhorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *