Categorie├źn
Geen categorie

Sunrise Voortgezet Onderwijs in Kilifi , Kenia

Beste bestuursleden en vrienden van het Thuisfront Braem, Onze hartelijke dank voor uw prachtige bijdrage. Hierdoor is het mogelijk geworden, dat een groep van 17 weeskinderen van ons Kilifi Orphan Project in Kenia voortgezet onderwijs kan blijven volgen. Concreet betekent dit, dat wij hun schoolgeld kunnen betalen en uniformen en schoolmaterialen kunnen kopen. Ook ontvangen de kinderen voedsel, medische zorg en begeleiding. Kortom, een hele mooie bijdrage aan meer toekomstperspectief en een goede gezondheid voor deze kwetsbare kinderen. Een dankbare groet van ons bestuur en van onze medewerkers in Kenia. Stichting Furaha, Hengelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *