Categorie├źn
Geen categorie

Paravarthana school in India te Gunthur

Beste Bestuursleden van het Thuisfront Braem Wij willen U en alle donateurs, namens de Stichting Connecting Hearts heel hartelijk bedanken voor Uw prachtige bijdrage voor de 70 kinderen en de 4 vaste leerkrachten van de Paravarthana school voor dove en mentaal geestelijke weeskinderen te Gunthur India A.P. Uw bijdrage wordt gebruikt voor de afwerking van de nieuw te bouwen bovenverdieping .Deze verdieping zal gebruikt gaan worden voor visuele scholing,en crativiteits doeleinden om de leerlingen zoveel mogelijk bij te staan in hun visuele ontwikkeling als mens. Nogmaals heel veel dank hiervoor.
namens Elisabeth Colenbrander voorzitter Coordinator Stichting Connectinghearts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *